internet browserSkal du have din egen hjemmeside, så kræver det at du får dit eget domæne.

Alle danske domæner administreres af DK-hostmaster, og det er også dem som har fastsat prisen på registreringsomkostningen, som derfor er stort set den samme uanset hvilken udbydere du registrer dit domæne hos.

Hvad skal man være opmærksom på?

Der er allerede registreret mange domæner, og du kan derfor ikke være sikker på at dit “drømme” domæne er ledigt. Andre ting som er gode at have i baghovedet er at et kort domæne er lettere at huske, og kan derfor også brandes bedre, desuden er det også lettere at taste.

Kan dit domæne staves på flere måder?

Enkelte domæner kan have et navn hvor man kan være i tvivl om hvordan det skal staves, disse bør i de fleste tilfælde undgås eller alternativt kan man også købe de domæner som kunne risikerer at taste i stedet for det rigtige domæne.

Vælg et domænenavn der brander dig!

For ikke lang tid siden, så havde mange fokus på at vælge et domænenavn som indeholdte det primære ord som siden omhandlede, men i dag er det mest almindeligt at vælge et navn, som du kan brande dig på, hvilket også virker mest seriøst i de besøgenes øjne. Grunden til at der tidligere har været mange domæner som indeholdte bestemte ord, det skyldtes at man fik en lille fordel på det pågældende ord i søgemaskinerne, men dette er minimalt i dag.

 

mikkel4Vi anbefaler Unoeuro
Det er en stabil og billig løsning, og en udbydere vi selv bruger.